My Horsez - Wiki - Decoratie

Wiki » Items » Decoratie

Decoratie

Decoratie voor je paard zijn interessante items die je op je paard kan leggen via je inventaris. Hierdoor zijn ze dus anders dan de tuigitems. Je kunt alleen decoratie kopen van andere spelers of winnen via events, ze zijn dus niet in een winkel te koop!

Om een krans op je paard te leggen moet je naar je inventaris gaan. Daar klik je de krans aan en kies je het paard waar je deze decoratie op wilt leggen.

Let op; Deze items kun je niet meer van je paard afhalen.

Bloemenkrans

De eerste krans die geïntroduceerd is in het spel. Deze kon je maken als je alle bloemen van het evenement compleet had.

Beschikbaar in soorten:
  • Bloemenkrans (pasen 2020)


Bloemenkrans

Kerstkrans

Een kerstkrans kan je je paard omdoen via je inventaris. Deze waren te verkrijgen met het groepsevent van kerst 2020 & 2022.

Beschikbaar in soorten:
  • Kerstkrans (kerst 2020) (Kerst 2022)
  • Kerstkrans deluxe (kerst 2020) (Kerst 2022)Kerstkrans


Kerstkrans Deluxe

Valentijnskrans

Deze krans kon je verkrijgen tijdens valentijn 2023.

Beschikbaar in soorten:
  • Valentijnskrans (Valentijn 2023)Valentijnskrans


Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.