My Horsez - Wiki - Arabisch Volbloed

Wiki » Paarden » Rassen » Arabisch Volbloed

Arabisch Volbloed
De Arabier, of Arabisch Volbloed was samen met de Andalusiër het eerste ras in V3. Het ras is beschikbaar sinds 16 januari 2011. Het is één van de twee rassen die als startpaard verkregen kunnen worden. Ook is het ras te koop voor 200 pluscoins.

Algemene rasinformatie

De Arabier is waarschijnlijk het oudste ras dat er is en is al zeker 5000 jaar oud. Het is ontstaan in Azië op het Arabisch Schiereiland.

Het is een fijngebouwd ras met een stokmaat die rond de 1,50m ligt. De rug is kort en het kruis hoog, ook dragen de paarden vaak hun staart in de lucht als ze opgewonden zijn. Ze hebben een chique gebogen hals met fijngevormd hoofd met een deukje in de neus. De kleuren vos, zwart, bruin en schimmel komen voor. Ook komt het sabino gen een enkele keer voor.

Ze staan bekend om hun hete karakter, maar zijn vaak erg vriendelijk. Ook hebben ze een enorm hoog uithoudingsvermogen, doordat ze vroeger in de woestijn leefden. Daardoor zijn ze erg populair bij endurance. Maar dat betekent niet dat je er geen andere sporten mee kunt doen.

Rasinformatie My Horsez

 • Gehoorzaamheid: 14 punten
 • Behendigheid: 8 punten
 • Uithoudingsvermogen: 45 punten
 • Snelheid: 25 punten
 • Kracht: 8 punten

Klik hier om naar de rasstatistieken te gaan.

Beschikbare genen

Dit zijn de beschikbare genen bij de Arabier.

 • Basis (zwart/vos)
 • Agouti
 • Grey
 • Rose
 • Fleabitten
 • Liver
 • Flaxen
 • Kit: sabino, dominant white
 • Rabicano

Beschikbare kleuren

Hieronder staan de kleuren die in het spel zijn verschenen. Kleuren die nog niet zijn voorgekomen zijn niet te zien.


Zwart

Vos

Koffievos


Zweetvos

Flaxen Koffievos


Lichtbruin

Donkerbruin

Seal Brown


Appelschimmel

Rose appelschimmel

Schimmel


Rose gray

Vliegenschimmel

Beschikbare witpatronen

Hieronder staan de patronen die in het spel zijn verschenen. Patronen die nog niet zijn voorgekomen zijn niet te zien. Patronen worden hier afgebeeld op de meest voorkomende kleur van het ras, maar kunnen op iedere kleur voorkomen.


Sabino 1

Sabino 2

Sabino 1+2


Dominant White 1

Dominant White 2


Rabicano

Birdcatcher spots

Bend Or spots

Manenlengtes

Hieronder staan de manenlengtes die in het spel zijn verschenen. Lengtes die nog niet zijn voorgekomen zijn niet te zien. Manenlengtes worden hier afgebeeld op de meest voorkomende kleur van het ras.


Kort

Normaal


Lang

Extreem lang

Designer

Dit ras is ontworpen door Claudiatjuh.

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.