My Horsez - Wiki - Barock Pinto

Wiki » Paarden » Rassen » Barock Pinto

Barock PintoDe Barock Pinto is een ras dat voor 380 pluscoins te koop is. Dit ras is toegevoegd aan MH op 21 december 2020 tijdens het kerstevent. Voor de invoering van het ras moest er tijdens het kerstevent 2020 geschaatst worden naar het wintereiland, waarna de leden vervolgens tijdens het verkennen van het eiland de Barock Pinto tegenkwamen.

Algemene rasinformatie

Het stamboek van de Barock Pinto is opgericht in 2009. Een Barock pinto is ontstaan door een Fries paard en een bont warmbloedpaard met elkaar te kruisen. Een Barock Pinto heeft minimaal 25% en maximaal 87,5% Fries bloed.

De Barock Pinto heeft veel uiterlijke eigenschappen van het Friese paard. De Barock Pinto heeft een edel hoofd met sprekende ogen. Ze hebben een lange hals, een hoge halshouding en veel behang. De Barock Pinto komt voornamelijk in de kleur Tobiano zwart voor. Maar omdat het een open stamboek is, komen er ook kleuren voor als schimmel, vos en bruin. Deze zijn echter minder gewild op de keuring.

Barock Pinto’s zijn intelligente paarden met een eerlijk en trouw karakter. Barock Pinto’s worden voornamelijk gebruikt voor recreatief werk en de dressuursport.

Rasinformatie My Horsez

 • Gehoorzaamheid: 20 punten
 • Behendigheid: 15 punten
 • Uithoudingsvermogen: 25 punten
 • Snelheid: 10 punten
 • Kracht: 30 punten

Klik hier om naar de rasstatistieken te gaan.

Beschikbare genen

Dit zijn de beschikbare genen bij de Barock Pinto.

 • Basis (zwart/vos)
 • Agouti
 • Grey
 • Rose
 • Fleabitten
 • Liver
 • Flaxen
 • Kit: Tobiano

Beschikbare kleuren

Hieronder staan de kleuren die in het spel zijn verschenen. Kleuren die nog niet zijn voorgekomen zijn niet te zien.

Zwart

Vos


Zweetvos


Lichtbruin

Donkerbruin

Seal Brown


Appelschimmel

Schimmel

Beschikbare witpatronen

Hieronder staan de patronen die in het spel zijn verschenen. Patronen die nog niet zijn voorgekomen zijn niet te zien. Patronen worden hier afgebeeld op de meest voorkomende kleur van het ras, maar kunnen op iedere kleur voorkomen.


Tobiano 1

Tobiano 2

Tobiano 1+2


Birdcatcher spots

Bend Or spots

Manenlengtes

Hieronder staan de manenlengtes die in het spel zijn verschenen. Lengtes die nog niet zijn voorgekomen zijn niet te zien. Manenlengtes worden hier afgebeeld op de meest voorkomende kleur van het ras.


Kort

Normaal


Lang

Extreem lang

Designer

Dit ras is ontworpen door Vulpes.

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.