My Horsez - Wiki - Haflinger

Wiki » Paarden » Rassen » Haflinger

Haflinger
De Haflinger werd in het spel gebracht als onderdeel van de paasactie op 24 april 2011 en is voor 300 pluscoins te koop.

Algemene rasinformatie

De Haflinger is ontstaan in Tirol, Oostenrijk. De eerste Haflinger werd gefokt door een Arabische hengst te kruisen met een bergmerrie. Zijn naam dankt hij aan het plaatsje Hafling.

Tegenwoordig is de Haflinger een stevige recreatiepony die ook zeer geschikt is als kinderpony vanwege hun zachte karakter, al hebben ze wel een eigen wil. Ze zijn altijd zweetvoskleurig en niet palomino, zoals sommige mensen het noemen. Bij de haflinger wordt tegenwoordig ook een moderner type gefokt dat geschikter is voor de sport en een hogere stokmaat heeft. De gemiddelde stokmaat is 1,45m.

Rasinformatie My Horsez

  • Gehoorzaamheid: 25 punten
  • Behendigheid: 20 punten
  • Uithoudingsvermogen: 15 punten
  • Snelheid: 15 punten
  • Kracht: 25 punten

Klik hier om naar de rasstatistieken te gaan.

Beschikbare genen

Dit zijn de beschikbare genen bij de Hafinger.

  • 3 tinten flaxen
  • 3 tinten flaxen met pangare
  • Kit: dominant white
  • Sooty (als aftekening)

Beschikbare kleuren

Hieronder staan de kleuren die in het spel zijn verschenen. Kleuren die nog niet zijn voorgekomen zijn niet te zien.


Lichte zweetvos pangare

Gewone zweetvos pangare

Donkere zweetvos pangare


Gewone zweetvos

Beschikbare witpatronen

Hieronder staan de patronen die in het spel zijn verschenen. Patronen die nog niet zijn voorgekomen zijn niet te zien. Patronen worden hier afgebeeld op de meest voorkomende kleur van het ras, maar kunnen op iedere kleur voorkomen.


Birdcatcher Spots

Bend or Spots

Sooty

Manenlengtes

Hieronder staan de manenlengtes die in het spel zijn verschenen. Lengtes die nog niet zijn voorgekomen zijn niet te zien. Manenlengtes worden hier afgebeeld op de meest voorkomende kleur van het ras.


Kort

NormaalLang

Extreem lang

Designer

Dit ras is ontworpen door Vulpes.

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.