My Horsez - Wiki - Hannoveraan

Wiki » Paarden » Rassen » Hannoveraan

Hannoveraan
De Hannoveraan is beschikbaar sinds 12 December 2017. Het ras is geïntroduceerd tijdens het Kerst-evenement van dat jaar en is te koop voor 350 pluscoins.

Algemene rasinformatie

De Hannoveraan is een warmbloedpaard afkomstig uit Hannover in Duitsland. Dit paardenras behoort tot de beste sportpaarden ter wereld. Het ras is in 1735 ontstaan, het paard diende toen als calvariepaard, rijpaard en karpaard. In de 18e eeuw ontwikkelde het zich als uitmuntend rijpaard.

De stokmaat van de Hannoveraan ligt tussen de 1.60 meter en de 1.75 meter hoog. Ze hebben een niet heel edel hoofd, maar wel een erg vriendelijke uitstraling. De hals is lang en gespierd, evenals de rug. De schouder is schuin. Het paard heeft veel massa en is lang en breed.De staart is hoog ingeplant en wordt hoog gedragen. Ze komen vaak voor in de kleuren vos en bruin. Maar ook in de kleur zwart en schimmel komt hij voor.

Hannoveranen hebben een lange stap, een energieke draf en een veerkrachtige galop. Alle gangen zijn erg ruim en er is weinig knieactie. Ook hebben ze bewezen dat ze een sprongetje kunnen maken.

Het zijn leergierige, betrouwbare en oplettende paarden.

Rasinformatie My Horsez

 • Gehoorzaamheid: 27 punten
 • Behendigheid: 25 punten
 • Uithoudingsvermogen: 15 punten
 • Snelheid: 11 punten
 • Kracht: 22 punten

Klik hier om naar de rasstatistieken te gaan.

Beschikbare genen

Dit zijn de beschikbare genen bij de Hannoveraan.

 • Basis (zwart/vos)
 • Agouti
 • Grey
 • Rose
 • Fleabitten
 • Flaxen
 • Liver
 • Kit: sabino

Beschikbare kleuren

Hieronder staan de kleuren die in het spel zijn verschenen. Kleuren die nog niet zijn voorgekomen zijn niet te zien.


Zwart

Vos

Koffievos


Zweetvos

Flaxen Koffievos


Lichtbruin

Donkerbruin

Seal Brown


Appelschimmel

Rose appelschimmel

Schimmel


Rose gray

Vliegenschimmel

Beschikbare witpatronen

Hieronder staan de patronen die in het spel zijn verschenen. Patronen die nog niet zijn voorgekomen zijn niet te zien. Patronen worden hier afgebeeld op de meest voorkomende kleur van het ras, maar kunnen op iedere kleur voorkomen.


Sabino 1

Sabino 2

Sabino 1+2


Birdcatcher spots

Bend Or spots

Manenlengtes

Hieronder staan de manenlengtes die in het spel zijn verschenen. Lengtes die nog niet zijn voorgekomen zijn niet te zien. Manenlengtes worden hier afgebeeld op de meest voorkomende kleur van het ras.


Kort

Normaal


Lang

Extreem lang

Designer

Dit ras is ontworpen door Claudiatjuh.

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.