My Horsez - Wiki - Events

Wiki » Over My Horsez » Events

Events

Kleine events

Wekelijks zijn er kleine events waarbij je een bonus kunt verdienen. Deze kleine events worden altijd een paar dagen van tevoren aangegeven in een tekst onder Nieuws op de hoofdpagina. Ze duren altijd een uur en de bonus verschilt per event. Je kan bijvoorbeeld extra trainpunten krijgen of extra coins met quizzeys doen.

Grote events

Ook worden er meerdere keren per jaar grote events gehouden. Vaak is dit rond de feestdagen maar daarbuiten worden ook weleens events gehouden. Sommige events zijn elk jaar (ongeveer) hetzelfde maar er zijn ook events die elk jaar anders zijn. Een voorbeeld van een event die elk jaar ongeveer hetzelfde is, is Valentijnsdag. Op deze dag kan je anoniem brieven naar andere spelers sturen. Een voorbeeld van een event die elk jaar anders is, is Kerst. Dit event duurt meestal ongeveer 3 weken en je werkt in teams. Met jouw team moet je regelmatig opdrachten uitvoeren en hiermee kan je items in het spel winnen.

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.