My Horsez - Wiki - Social media

Wiki » Over My Horsez » Social media

Social Media

FaceBook

My Horsez is actief op diverse social media, waaronder Facebook. Op Facebook worden regelmatig updates en nieuwtjes geplaatst; om hiervan op de hoogte te blijven is het dus verstandig om ons op Facebook te volgen. Klik op de onderstaande link om naar de Facebookpagina van My Horsez te gaan.

De My Horsez FaceBookpagina

Instagram

Op Instagram worden regelmatig updates en nieuwtjes geplaatst; om hiervan op de hoogte te blijven is het dus verstandig om ons op Instagram te volgen. Klik op de onderstaande link om naar de Instagrampagina van My Horsez te gaan.

De My Horsez Instagrampagina

Tiktok

Op de My Horsez TikTok worden met enige regelmaat grappige en herkenbare filmpjes geplaatst over My Horsez.

De My Horsez TikTok

Pinterest

Op Pinterest worden afbeeldingen geplaatst van paarden uit het spel. Deze afbeeldingen kun je toevoegen aan een bord (pinnen) als je een account hebt. Zo kun je zien welke rassen we aanbieden of welk tuig we hebben op My Horsez.

De My Horsez Pinterest

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.