My Horsez - Wiki - Team

Wiki » Over My Horsez » Team

Team

Op de Team pagina kan je alle teamleden, hun taak, wijzigingen binnen het team en vacatures vinden.

Als er teamledengezocht worden, kun je hiervoor solliciteren. Vacatures kan je op de Team pagina vinden.

Beheer

Het beheer is verantwoordelijk voor updates en wijzigingen binnen My Horsez. Daarnaast neemt het beheer uiteindelijk de beslissingen, al gaat dit in principe in overleg met de andere teamleden.

Operationeel medewerker

De operationeel medewerker werkt nauw samen met het beheer. Deze zorgt ervoor dat items worden toegevoegd aan het spel, dat banners/pagina's/blogs zichtbaar worden voor spelers, eventuele fouten aan paard/tuig hersteld worden en nog veel meer.

UX designer

De UX designer werkt nauw samen met de operationeel medewerker en het beheer. De UX designer ontwerpt onderdelen van het spel met het oog op gebruiksvriendelijkheid en speelbaarheid. Daarnaast ontwerp de UX designer de layout van de app en website.

Moderators

De moderators zijn actief op verschillende fronten op My Horsez. Naast de taken die zij zichtbaar uitvoeren, zijn zij ook achter de schermen druk bezig met het verbeteren van het spel en overleg bij geschillen tussen spelers. Moderators die nog in hun proefperiode zitten, staan niet op deze pagina.

  • Hoofdmoderator - De hoofdmoderator houdt zich bezig met de zaken binnen het team, zoals de functionaliteit van het team en de bezetting van de verschillende moderatiedelen. Ook zal de hoofdmoderator de leiding hebben over de sollicitatieprocedures en het openen van teamwijzigingen topics.
  • Spelmoderator - De spelmoderator houdt zich bezig met het beantwoorden van de vragen, het onderhouden van de wikipedia en het invoeren van de Quizzeys. Ook doet de spelmoderator het vooronderzoek bij de foutentickets.
  • Forummoderator - De forummoderators zorgen ervoor dat het forum opgeruimd en overzichtelijk blijft. Voor vragen over het forum kun je bij hen terecht.
  • Bemiddelaars - De bemiddelaars behandelen de Aangiften en Ruzies die binnenkomen bij de ServiceDesk. Ook resetten zij accounts en doen onderzoek naar dubbelaccounts. Daarnaast helpen zij de forummoderators wanneer er ruzies ontstaan op het forum.

Designers

De designers zijn verantwoordelijk voor het aanleveren van afbeeldingen voor My Horsez. Zij tekenen nieuwe items, paardenrassen en andere afbeeldingen die belangrijk zijn voor het spel.


Content creators

De Content creators verzorgen de aanvullende afbeeldingen (zoals de banners op de hoofdpagina). Daarnaast onderhouden ze de social media van My Horsez.

Chat moderators

De chat moderators zijn actief in onze Discord. Ze zorgen dat de Discord chat netjes en overzichtelijk blijft. Ook zorgen ze voor het maken van nieuwe channels wanneer dit nodig is, bijvoorbeeld met Kerst!

Bloggers

De bloggers zijn verantwoordelijk voor de blogs die wekelijks worden gepubliceerd. Zei schrijven teksten over uitlopende onderwerpen zoals paardenrassen, takken van de paardensport, genetica etc. Zij zorgen ook voor passende afbeeldingen bij de blogs.

Backoffice

De backoffice heeft hele uiteenlopende taken. Dat kan dus van alles zijn. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld het testen van nieuwe updates. Ook het brainstormen over nieuwe update en events kan hiertoe behoren.

Overige medewerkers

Hiernaast zijn er ook andere mensen die meewerken aan My Horsez. Te denken aan developers, systeembeheerder, stagiaires et cetera. Omdat zij zelf niet actief zijn binnen het spel, staan zij verder op dit moment niet op de teampagina vermeld.

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.