My Horsez - Wiki - Berberra

Wiki » Equada » Locaties » Berberra

Berberra

Berberra is een klein woestijndorpje waar je terecht kan voor speciaal tuig en andere leuke functies.

Hoe speel je Berberra vrij?

Berberra speel je vrij doormiddel van het volgen van: Verhaallijn deel 3: Door de Siccusta woestijn'. Deze is beschikbaar vanaf level 8.

Hoe bereik je Berberra?

Berberra bereik je door in de Siccusta woestijn te rijden. Om met je paard de woestijn in te kunnen trekken heeft het paard minimaal 80% conditie en tuig nodig. Ook mag je paard geen dorst of honger hebben. Je kan om de 30 minuten in de Siccusta woestijn rijden en je zal steeds een aantal meter vooruit komen. Maar omdat je in de woestijn rijd, zal je paard erg snel weer dorst krijgen. In totaal moet je 5000 meter afleggen om Berberra te bereiken. Als je Berberra hebt bereikt, kan je een week lang in het dorpje komen. Daarna moet je de tocht opnieuw maken.

In Berberra vind je de volgende plekken om te bezoeken:

Tuigatelier

In het tuigatelier kan je speciaal rasspecifiek tuig kopen. Dat betekent dat het tuig alleen maar gebruikt kan worden voor bepaalde rassen. Dit tuig is niet ruilbaar.

Momenteel wordt het volgende tuig verkocht in het tuigatelier:
  • Arabisch showtuig, geschikt voor Arabische volbloeden.
  • Akhal Teke showtuig, geschikt voor Akhal Teke's.

Dromedarisrace

In Berberra kan je wedden op dromedarissen voor coins. Je kunt 2500 coins inzetten op 1 van de 10 dromedarissen. De race wordt elke dag om 13:00 gelopen. Alle coins die door spelers zijn ingelegd, worden verdeeld over de spelers die op de juiste dromedaris gewed hebben. Het aantal coins dat je wint, verschilt dus per keer.

Waarzegster

Bij de waarzegster kan je voor 50.000 coins de kleur van een ongeboren veulen bekijken. Je kan hier een drachtige merrie selecteren en vervolgens krijg je het plaatje van je aankomende veulen in de glazen bol te zien.

Het vuurtje

Als je verhaallijn deel 5 hebt gehaald, heb je de mogelijkheid om het vuurtje te bezoeken. Zolang het vuurtje aan staat, kan je Berberra via de Equada kaart bereiken en hoef je er niet meer helemaal naar toe te rijden.

Belangrijk is wel dat je het vuurtje aan houdt. Elke dag wordt het vuurtje kleiner met 4%. Je kan het vuurtje aan houden door er takken aan toe te voegen:

  • Bij een takje komt er +1% bij
  • Bij een gewone tak komt er +2% bij.
  • Bij een boomstronk komt er +4% bij.

Als het vuurtje weer 0% bereikt, moet je weer opnieuw naar Berberra rijden om het te kunnen bereiken.


Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.