My Horsez - Wiki - Wintereiland

Wiki » Equada » Locaties » Wintereiland

Wintereiland

Het wintereiland is alleen beschikbaar in de winter en bereikbaar via de kaart van Equada. Het wintereiland is geïntroduceerd tijdens het Kerstevent van 2021. In de winter vriest de wilde zee van Equada dicht, waardoor het eiland bereikt kan worden via het ijs. Het Wintereiland keert iedere winter terug van november tot en met februari. Je kan er verschillende dingen ondernemen.

Het volgende plekken kan je vinden op het Wintereiland:
  • De waterval
  • Het dennenbos
  • De sneeuwvlakte
  • Eiland verkennen

De waterval

Bij de waterval kan je elke dag een aantal coins in de waterval gooien, waarna er een kans bestaat dat je een item krijgt.

Het dennenbos

In het dennenbos heb je de mogelijkheid om speciale kerstbomen te kopen voor op je ranch.

De sneeuwvlakte

Op de sneeuwvlakte heb je de mogelijkheid om sneeuwpoppen (stalmaatjes) te maken. Deze sneeuwpoppen kan je maken met items die je vind in de Wouden van Solovo en tijden het Eiland verkennen.

Wintereiland stalmaatjes

Dit stalmaatje geeft geen extra punten tijdens een wedstrijd.

Deze stalmaatjes gaan 100x mee en zijn niet ruilbaar.

Stalmaatjes uit 2021

  • Zelfgemaakte sneeuwpop 1
  • Zelfgemaakte sneeuwpop 2
  • Zelfgemaakte sneeuwpop 3


Sneeuwpop 1

Sneeuwpop 2

Sneeuwpop 3


Stalmaatjes uit 2022

  • Zelfgemaakte sneeuwpop 4
  • Zelfgemaakte sneeuwpop 5
  • Zelfgemaakte sneeuwponySneeuwpop 4

Sneeuwpop 5

Sneeuwpony


Eiland verkennen

Bij het eiland verkennen heb je de mogelijkheid om te rijden over het eiland. Tijdens het rijden heb je kans om items te vinden die je weer kan gebruiken op de Sneeuwvlakte.

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.