My Horsez - Wiki - Wouden van Solovo

Wiki » Equada » Locaties » Wouden van Solovo

Wouden van Solovo

De 'Wouden van Solovo' worden ook wel 'het bos' genoemd. Het bos is een mooie magische plek om doorheen te rijden met je paard. Het bos is beschikbaar op de kaart vanaf level 3.


In het bos kan je de volgende dingen doen:

Buitenritten maken

Je kunt buitenritten maken in de wouden van Solovo. Om met je paard op buitenrit te gaan, moet je paard aan het volgende voldoen:

  • het paard heeft minimaal 50% conditie
  • het paard heeft minstens 50% op zijn voerbalk
  • het paard heeft minstens 50% op zijn dorstbalk
  • het paard staat op stal
  • het paard is 100% gezond, heeft geen blessures en staat niet op rust
  • het paard is volledig opgetuigd
  • het paard is beleerd
  • het paard is niet drachtig
  • het paard is niet uitgeleend
  • jij bent de eigenaar van het paard

De conditie van je paard kun je trainen door je paard in de stapmolen te zetten.

Tijdens de ritten in het bos kun je items tegenkomen, bijvoorbeeld een tak, boomstam of stukje touw. Deze items komen in je inventaris terecht en kun je later gebruiken voor het behalen van opdrachten. Ook kan je paard trainpunten verdienen door gebeurtenissen in het bos.

Je kunt eens in de 10 minuten een rit maken met je paard. Deze 10 minuten gelden voor al je paarden, je kunt dus niet met al je paarden achter elkaar het bos in.

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.