My Horsez - Wiki - Buffaloo

Wiki » Equada » Locaties » Buffaloo

Buffaloo

Buffaloo is een klein westerndorpje achter de Chareras Steppe waar je terecht kan voor onder andere western en het dierenasiel. Dit is het derde beschikbare dorpje in het spel.

Hoe speel je Buffaloo vrij?

Buffaloo speel je vrij doormiddel van het volgen van: verhaallijn deel 2: De weg naar Buffaloo. Deze is beschikbaar vanaf level 6.


In Buffaloo vind je de volgende plekken om te bezoeken:

Dierenasiel

In het Dierenasiel kan je stalmaatjes kopen en verkopen van/aan andere spelers. Wanneer je een stalmaatje hebt gekocht, komt deze in je inventaris te staan. Als je het aan je paard geeft, verdwijnt het uit je inventaris, omdat het stalmaatje in gebruik is. De stalmaatjes die je in het dierenasiel koopt moet je betalen met de coins die je cash hebt. Zorg dus dat je genoeg coins van de bank hebt gehaald!

Een stalmaatje verkopen

Voor het plaatsen van een stalmaatje in het dierenasiel betaal je geen toelage en je mag zelf beslissen voor hoeveel coins je het stalmaatje te koop zet. Als het stalmaatje te koop staat in het dierenasiel kan je het niet bij 1 van jouw eigen paarden plaatsen.

Uit het asiel halen

Als je een stalmaatje in het asiel hebt gezet, maar je het toch wel graag terug wilt hebben dan kan je (mits hij nog niet is verkocht) hem weer terug kopen voor 500 coins.

Adopteer een dier

Hier kan je stalmaatjes vinden die door andere spelers in het asiel zijn geplaatst. Onder elk stalmaatje staat de prijs en een knop met Meer informatie. Als je op meer informatie klikt zie je de beschrijving van het stalmaatje, nogmaals de prijs en hoeveel dagen het stalmaatje nog bij een paard kan staan. Als je het stalmaatje wil kopen kan je hierna op koop klikken, let wel op want je kan de koop niet ongedaan maken!

Gevangenis

In de Gevangenis zal je een vriendelijke gevangenisbewaarder aantreffen die jou wijst op een link naar de regels. Om te voorkomen dat je in de gevangenis terecht komt kan het handig zijn om de regels goed door te lezen.

Saloon

De Saloon is een bar met een aantal onbekenden. Vanaf deze pagina kun je de westernmogelijkheden van Equada verkennen (inrijden, wedstrijd starten etc).

Westernwinkel

Wanneer je door je deelname aan een westernwedstrijd westerncoins hebt verdiend, kun je deze in de Westernwinkel uitgeven. Afhankelijk van je wedstrijdcategorie van de afgelopen maand zijn er verschillende items beschikbaar. Onder dit tabblad kun je alle tuigitems vinden die je nodig hebt voor je paard.

Je kunt de volgende items vinden onder dit tabblad:

  • Hoofdstellen
  • Zadels
  • Westernpads

Westerncoins

Westerncoins zijn te verdienen door aan een western wedstrijd deel te nemen. Je hoeft een wedstrijd niet te winnen om westerncoins te verdienen, hoe hoger je eindigt, hoe meer westerncoins je krijgt. Je kan westerncoins enkel uitgeven in de Westernwinkel.

  • In de rookie klasse kun je tussen de 0 en 100 westerncoins verdienen.
  • In de Amateur klasse kun je tussen de 0 en 125 westerncoins verdienen.
  • In de Expert klasse kun je tussen de 0 en 150 westerncoins verdienen.

Daarnaast krijgt degene die 1e wordt een +10, +15 of +25 westerncoins bonus (afhankelijk van de klasse).

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.