My Horsez - Wiki - Gebruikerssterren & les geven

Wiki » Paarden » Gebruikerssterren & les geven

Gebruikserssterren

Naast de sterren die je paard kan halen per discipline, kan jij als gebruiker ook sterren halen. Je kan jezelf trainen door les te nemen op de trainpagina onder 'jezelf trainen'. Hier staat ook genoemd hoeveel lessen je nog moet volgen om de volgende ster te behalen. Hoeveel sterren je momenteel hebt, is ook op je gebruikersprofiel te zien onder dressuur & springsterren.

Waarom moet ik mezelf trainen?

  • Door jezelf te trainen kan je jezelf steeds een ster hoger trainen. Hoe hoger je ster, hoe meer paarden je les kan geven die onder jouw sterrenniveau zitten!
  • Daarnaast kan er ook in een leveldoel genoemd worden dat je een bepaalde ster in dressuur of springen moet halen om het level te behalen.
  • Tijdens het wedstrijden rijden voor Dressuur en springen, zal je meer punten krijgen voor 'Rijtechniek van de ruiter' op het protocol (gebaseerd op hoeveel lessen je zelf hebt genomen).

Les geven

Hoe hoger je ster, hoe meer paarden je kan lesgeven. Je kan lesgeven door naar de trainpagina te gaan en naar 'les geven' te gaan. Hier kan je jezelf beschikbaar zetten als trainer. Vanaf dat moment kunnen spelers bij jou lessen volgen, deze zullen verschijnen in de sectie daaronder. Belangrijk is dat je deze mensen les geeft doormiddel van op de knop drukken achter het lesverzoek. Vergeet jezelf niet weer 'uit' te zetten als je niet meer les wil geven. Voor het lesgeven krijg je een bepaald aantal coins.

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.