My Horsez - Wiki - Dekhengstensysteem

Wiki » Paarden » Dekhengstensysteem

Dekhengstensysteem

Via het dekhengstensysteem kan je je hengst aanbieden voor een bepaalde prijs als dekhengst.

Paard als dekhengst aanbieden

Je kan je paard aanbieden als dekhengst door op het paardenprofiel naar het tabje 'fokken' te gaan. Onderaan deze pagina zie je 'instellingen voor dekhengsten'.

Als jouw paard staat ingesteld als dekhengst, kunnen andere leden op elk moment tegen een door jou ingesteld aantal coins, jouw hengst lenen om mee te dekken. Als een speler een hengst leent, ontvang je direct de coins en wordt de hengst direct klaar gezet via het leensysteem. Je ontvangt daar een melding van. De lener heeft dan 24 uur de tijd om met de hengst te dekken. Daarna ben je vrij om de hengst zelf terug te halen als je dat wil.


Een dekhengst lenen

Je kunt beschikbare dekhengsten bekijken naar het zoeksysteem te gaan. Deze kan je bereiken door het zoekveld bovenin de pagina te gebruiken, of door het linkermenu uit te klappen en naar 'zoeken: paard' te navigeren. Hier kan je bij geslacht vervolgens ' dekhengst' selecteren. Daarbij kan je je zoekresultaat specificeren door de andere velden ook in te vullen. Als je vervolgens op 'zoek!' drukt, krijg je alle beschikbare hengsten te zien met hun prijs. Als je een dekhengst kiest, worden de coins afgeschreven en wordt de hengst via het leensysteem voor je klaar gezet. Je hebt dan vervolgens 24u om de hengst in de weide te zetten.

Goed om te weten: Het systeem controleert niet of de hengst geschikt is om te dekken. Controleer dus altijd of de hengst oud genoeg is, geen honger en dorst heeft en gezond is.

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.