Wiki » Equada » Verhaallijn


Let op: op deze pagina zijn spoilers te lezen over het verloop van het verhaallijn en gedeeltes van My Horsez die je wellicht nog niet vrij heb gespeeld. Mocht je dit nog niet willen weten, raden we aan om niet verder te lezen.

Zoals je misschien hebt gezien is de kaart van Equada nog niet compleet: Je kunt nieuwe plekken vrijspelen doormiddel van de verhaallijnen volgen van My Horsez. In elke verhaallijn leer je nieuwe functies, karakters en plekken in het spel kennen. Hoe meer verhaallijnen je afrond, hoe uitgebreider het spel voor je wordt!

Op dit moment zijn er 5 verhaallijnen op My Horsez. Navigeer in het wikimenu aan de linkerkant om meer te leren over deze verhaallijnen.

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.