My Horsez - Wiki - Deel 5: Een kortere weg

Wiki » Equada » Verhaallijn » Deel 5: Een kortere weg

Een kortere weg


Wanneer kan je deze verhaallijn volgen?

  • Zodra je Luzanië (verhaallijn deel 4) hebt afgerond
  • Als je alle eerdere verhaallijnen hebt afgerond

Hoe start je deze verhaallijn?

Je start deze verhaallijn als je de eerdere verhaallijnen hebt afgerond en je naar Buffaloo gaat.

Het verloop


De dromedaris in Buffaloo

Als je naar Buffaloo gaat, zie je opeens een dromedaris in Buffaloo. Als je op deze klikt kan je spreken met Mira, die met haar dromedaris naar Buffaloo is gekomen voor hulp.

Praat met Mira

Op dat moment kan je een gesprek voeren met Mira. Op een gegeven moment zal ze jou om hulp vragen.

Items verzamelen

Mira vraagt je om een aantal items voor haar te vinden voor een kampvuur. Mira vraagt om het volgende:
  • 2x boomstam
  • 10x grote tak

Je kan deze items vinden door in de Wouden van Solovo te rijden. Elke keer als je hier in rijdt, heb je kans op een item.

Als je alle items hebt gevonden

Als je alle items hebt gevonden moet je weer naar Mira gaan in Buffaloo. Mira neemt je dan mee naar Berberra. Mira vertelt jou nu een geheim: een kortere weg naar Berberra! Deze weg herken je alleen als je een kampvuur hebt aangestoken in Berberra. De kunst is om elke keer als je in Berberra bent, het vuur aan te houden.

Wanneer heb je de verhaallijn behaald?

  • Als je alle benodigdheden hebt gevonden en aan Mira hebt gegeven & je met Mira naar Berberra bent gegaan.

Wat speel je vrij


  • De mogelijkheid om een vuurtje aan te steken in Berberra, waardoor Berberra bereikbaar blijft via de kaart in plaats van er heen te moeten rijden.
  • Gerbil stalmaatje


Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.