My Horsez - Wiki - Deel 3: Door de Siccusta woestijn

Wiki » Equada » Verhaallijn » Deel 3: Door de Siccusta woestijn

Door de Siccusta woestijn


Wanneer kan je deze verhaallijn volgen?

Als je de eerdere verhaallijnen hebt afgerond & level 8 hebt behaald.

Hoe start je deze verhaallijn?

Door de Siccusta woestijn te bezoeken via de kaart.

Het verloop

Bezoek de Siccusta Woestijn

Als je de Siccusta woestijn bezoekt, krijg je de coördinaten voor een geheim dorpje en wordt er genoemd dat je een kompas nodig hebt.

Zoek het kompas

Allereerst moet je opzoek naar een Kompas. Het kompas is te vinden bij Joe in Buffaloo.

Maak ritten in de Siccusta Woestijn

Zadel snel je paard op en probeer naar het dorp te navigeren! Dit doe je door een woestijnrit te maken in de Siccusta woestijn. Om met je paard de woestijn in te kunnen trekken heeft het paard minimaal 80% conditie en tuig nodig. Ook mag je paard geen dorst of honger hebben.
Je moet in totaal 5000 meter afleggen en je kan elk half uur een rit maken. Bij elke rit kan je vooruit, achteruit of blijven staan. Tijdens de ritten kan je ook speciale items vinden. Elke rit verliest je paard 20 dorst en 5 honger.

Dorpje gevonden

Als je alle meters hebt afgelegd, vind je het dorpje Berberra! Nu heb je 1 week toegang tot het dorp. Daarna moet je weer opnieuw de weg naar het dorpje zoeken.

Wanneer heb je de verhaallijn afgerond?

Als je het dorpje hebt bereikt. Je houdt dan 1 week toegang tot het dorpje. Daarna moet je weer opnieuw rijden om het dorpje te vinden.

Wat speel je vrij

  • Siccusta Woestijn beschikbaar via de kaart
  • Het dorpje Berberra

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.