My Horsez - Wiki - Deel 1: Het vrijspelen van Rijkerke

Wiki » Equada » Verhaallijn » Deel 1: Het vrijspelen van Rijkerke

Het vrijspelen van Rijkerke


Wanneer kan je deze verhaallijn volgen?

Vanaf level 3 kan je deze verhaallijn volgen.

Hoe start je deze verhaallijn?

Zodra je level 3 hebt bereikt, is 1 van de doelen: 'Vind de weg naar de andere kant van de wouden van Solovo'. Hier kan je het kuddelid Celeritas tegenkomen die je op weg helpt.

Het verloop


begin met het rijden in de Wouden van Solovo

Zodra je level 3 hebt bereikt, heb je de mogelijkheid om in de Wouden van Solovo te rijden (dit kan alleen met een paard met 50% conditie). Elke keer als je dit doet heb je kans om om Celeritas, de shetlander uit de kudde, tegen te komen.

Als je Celeritas hebt gevonden

Als je Celeritas in de wouden van Solovo bent tegen gekomen, zal hij vertellen dat hier een rivier is, maar dat er geen brug is om aan de overkant te komen. Om naar de overkant te komen heb je een vlot nodig! Celeritas vertelt je welke items je moet vinden:
  • 7x touw
  • 7x boomstam
  • 7x grote tak

Vind alle benodigheden

Je vind deze benodigdheden door in het bos te rijden. Elke keer als je door het bos rijdt, heb je kans om 1 van de benodigdheden te vinden. Probeer alle benodigdheden te vinden en rijdt daarna net zo lang in het bos tot je Celeritas en de plek van de rivier weer tegen komt. Dan zal hij je vertellen dat je het vlot kan maken en dat je een nieuw dorp hebt gevonden: Rijkerke!

Wanneer heb je de verhaallijn behaald?

  • Als je alle benodigdheden hebt gevonden
  • Als je alle doelen van level 4 hebt behaald

Wat speel je vrij


  • Het dorpje Rijkerke komt beschikbaar op de kaart


Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.