My Horsez - Wiki - Deel 2: De weg naar Buffaloo

Wiki » Equada » Verhaallijn » Deel 2: De weg naar Buffaloo

De weg naar Buffaloo


Wanneer kan je deze verhaallijn volgen?

Zodra je level 5 hebt behaald, krijg je toegang tot de Chareras Steppe & Buffaloo.

Hoe start je deze verhaallijn?

Buffaloo bezoeken zodra je level 5 hebt behaald.

Het verloop

Bezoek de Chareras Steppe

Bezoek de Chareras steppe. Hier kom je de cowboy Joe tegen. Joe stelt zich voor en verteld dat hij zijn paard Western aan het beleren is. Hij vraagt of jij hier ook interesse in hebt en nodigt je uit om hem te ontmoeten in de Saloon in Buffaloo.

Bezoek de Saloon

Joe verteld in de Saloon dat een schimmel arabier (Kuddelid Venilla) hem heeft geholpen met western rijden. Misschien kan zij jou ook helpen? Joe verteld dat hij haar voor het laatst heeft gezien in de Wouden van Solovo. Wellicht kan deze arabier jou ook helpen met western.

Maak ritten in de Wouden van Solovo

Maak ritten met een van je paarden in de Wouden van Solovo (let op: je paard heeft hier 50% conditie voor nodig). Elke keer als je een buitenrit maakt, heb je kans om Venilla tegen te komen.

Als je Venilla hebt gevonden

Als je Venilla hebt gevonden, laat ze weten dat ze je graag wil helpen. Ze nodigt je uit om weer naar de Saloon te gaan. Hier leer je westernrijden met Venilla. Elke 5 minuten kan je oefenen. Als je alle 3 de oefeningen op 100% hebt staan, kan je je eigen paard inrijden voor western & wedstrijden rijden.

Als je western geleerd hebt

Zodra je de oefeningen om 100% hebt staan, geeft Venilla je een uitleg over hoe western in het spel werkt & krijg je een westernpad als cadeau. Als je hierna de Saloon bezoekt, heb je de mogelijkheid om voor 50.000 coins westerntuig van Joe over te kopen. Dit is essentieel om te doen om de verhaallijn af te ronden. Hierna kan je via de Saloon alle westernmogelijkheden van Equada ontdekken!

Wanneer heb je de verhaallijn afgerond?

  • Als je alle 3 de westernoefeningen met Venilla hebt afgerond
  • Als je het westerntuig van Joe hebt gekocht

Wat speel je vrij

  • De western discipline & mogelijkheden
  • Western basistuig

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.