My Horsez - Wiki - Deel 4: De ontsnapte Andalusiër

Wiki » Equada » Verhaallijn » Deel 4: De ontsnapte Andalusiër

De ontsnapte Andalusier


Wanneer kan je deze verhaallijn volgen?

Als je de eerdere verhaallijnen hebt afgerond & level 10 hebt behaald.

Hoe start je deze verhaallijn?

Ga naar het strand via Rijkerke.

Het verloop

Bezoek het strand

Als je het strand bezoekt, krijg je de melding dat er een paard van 1 van de bewoners ontsnapt is. Je wordt gevraagd om een lasso te zoeken en het paard te vangen.

Zoek de lasso

De lasso kan je vinden bij Joe in Buffaloo.

Vang het paard

Via het strand kan je achter het paard aan gaan. Om de rit te maken, heb je een paard nodig dat minimaal 50 westerntalent heeft en die western beleerd is. In totaal moet je 5000 meter afleggen en bij elke keer rijden kan je vooruit, achteruit of geen progressie maken. Zodra je de 5000 meter bereikt hebt, heb je het paard gevangen! Dan zie je in de verte een dorpje. Vervolgens moet je 5000 meter afleggen naar het dorpje. Daarna is dit dorpje beschikbaar als Luzanië!

Wanneer heb je de verhaallijn behaald?

Als je de 2x 5000 meter hebt afgelegd op het strand.

Wat speel je vrij

  • Het dorpje Luzanië komt beschikbaar op de kaart
  • 10.000 coins

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.